Útinapló 1. nap – Bazi nagy görög tréning

Athén projekttalálkozó

Elérkezett az első hivatalos tréning nap, bár csak délután találkoztunk a többi résztvevővel, ezért arra gondoltunk délelőtt kicsit felfedezzük a várost és megnézzük pontosan, merre is lesz a találkozónk helye. Viszonylag sokáig voltunk távol, így a szállásunktól nem messze, egy étterem fele vettük az irányt, hogy megebédeljünk. 

img_7232.JPG

 

A sétából hazaérve, még egy kis időt a pihenésre szántunk, majd utána elindultunk az első programra. A tréning terembe érve még csak a görög, a spanyol és a bolgár résztvevők voltak jelen, az olasz partnerek csak másnap érkeztek.

img_7336.JPG

Az ismerkedést rögtön egy bemutatkozó körrel, majd egy játékkal kezdtük. Nikolas, a szervezőnk, nem mondott el semmi konkrétumot csak nagy meglepetésünkre hozott egy guriga WC papírt. Itt először furcsán néztünk rá, mikor közölte, hogy tépjünk le belőle amennyit gondolunk, mert nem tudtuk mit szeretne ebből kihozni. Majd még nagyobb volt a meglepettség mikor közölte, hogy ezt a mennyiségű papírt használhatjuk csak a héten. Persze csak viccelt :) . A játék lényege az volt, hogy ahány kocka WC papírt téptünk, annyi érdekességet kellett mondanunk magunkról.

Az ismerkedős nap után hazaindultunk, útközben vacsoráztunk egyet és kipróbáltuk a híres szuvlákit. Hazaérve nagyjából éjfélig a teraszon ülve beszélgettünk és figyeltük a helyi életet, várva a következő napi tréninget.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakoroljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5817877183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Cromo Alapítvány #közösségszervezőerő

Helyi demokrácia, és állampolgári részvétel a gyakorlatban. Kicsi optimizmus, némi megelőlegezett bizalom mindannyiunk részéről, néhány egyszerű módszer, és működik! A Cromo Alapítványról bővebben: cromoalapitvany.hu

A Cromo A Facebook-on

Címkék

#actnow (2) #aktív állampolgár (1) #clarinet (3) #DEARprojects (25) #demokrácia (1) #kepekavegekrol (6) active citizenship (1) actnow (2) aktív állampolgárság (3) áldozattá válás (1) állampolgári tanács (8) állampolgárság (1) amif (37) anyaklub (2) AR (4) bemutatkozás (2) bevándorlók (1) bűnmegelőzés (1) cardiff (1) citizenship (1) civil (1) civilszektor (1) civilszervezet (1) clarinet (36) clarinetproject (37) covid (3) crestart (1) cromo sztori (2) demokrácai (1) demokrácia (11) digitális kompetencia (1) együttműködés (13) előítélet (11) érdekképviselet (1) értelmi fogyatékosok (3) facilitálás (2) fenntartható (1) fiatalok (5) fogyatékkal élők (1) forint (1) határmenti történetek (10) kampány (17) kepekavegekrol (22) kezdeményezés (2) klímaváltozás (4) klímavédelem (4) kőkemény (1) kommunikáció (7) közösség (43) közösségfejlesztés (37) kulcskompetencia (1) kultúra (16) kulturális válság (1) lampedusa (1) local democracy (1) london (1) menekült (19) millenniumi célok (1) minőségfejlesztés (1) mitoszirtok (3) munkanélküliség (4) nemzetközi (1) nemzetközi tréning (2) nyilvánosság (2) önkormányzat (24) önkormányzatok (28) önsegítő csoport (3) pályázat (17) partnerség (2) power and people (1) project (20) projekttalálkozó (2) részvétel (4) roma (5) snapshotsfromtheborders (28) storytelling (1) svájc (1) szegénység (5) szervezetfejlesztés (2) szolidaritás (2) szuggesztív (1) születésnap (2) tanulási nehézség (1) tréning (12) trening változás szegénység (1) ukrajna (3) útinapló (5) vízimentés (1) youthmythbusters (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása